Nye spændende funktioner på Leverandør- og Udbudsportalen

Fra i dag er der nye funktioner på Amgros’ Leverandør- og Udbudsportal.


På fanebladet ”Leverandør cockpit”, er der nu 4 analyser:

Antal restordrer pr. firma: Her kan du se, hvilke varer der i går var i restordre til sygehusapotekerne, samt antallet af varenumre I har haft i restordre til sygehusapotekerne de seneste 20 uger. På faneblad ”Restordrer” er der fortsat de aktuelle restordrer inklusive detaljer.

Leveringstid, troværdighed, sidste uge: Her kan du se om de restordrer, I lovede leveret i sidste uge, blev leveret i sidste uge. En vare markeres med 100% troværdighed, for leveret som lovet. 0% troværdighed, hvis ikke leveret til sygehusapotek i ugen som lovet.

Leveringstid, troværdighed, historik: Her kan du se historik for leveringstidstroværdighed den seneste tid, som beskrevet ovenfor. Tryk på en vare for at filtrere og se én vare ad gangen. Tryk på ”År-uge” i øverste venstre hjørne for at se en specifik tidsperiode.

Lageranalyse: Denne analyse er ikke ændret. Du kan fortsat se antal, batchnr. og udløb på Amgros' lager og det løbende varesalg fra Amgros' lager.


Når du er inde på en analyse og ønsker at vende tilbage til ”Leverandør cockpit”, tryk på  Pil.png


Der er yderligere forklaringer til navigation nederst på forsiden af fanebladet ”Leverandør cockpit” og yderligere forklaringer til dataindholdet på hver analyse.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille på kundeservice@amgros.dk eller Lars på lmu@amgros.dk.