Ny direktør for Udbud og forhandling


Nina har mere end tyve års erfaring med ledelse fra både private, halvoffentlige og heloffentlige organisationer. Dermed har hun også stor erfaring med at arbejde for politisk ledede organisationer. 

'Vi er i direktionen meget glade for, at Nina har ønsket at arbejde for Amgros. Hun ved, hvad det vil sige at arbejde i en kompleks organisation med mange interessenter. Det er vigtigt, når hun skal stå i spidsen for en organisation, der samarbejder tæt med både regioner, industrien og myndigheder. Og et hus med mange kompetente medarbejdere', siger Flemming Sonne, administrerende direktør i Amgros.

Den nye direktør for Udbud og forhandling har god erfaring med regionerne, hvor hun har en meget bred erfaring med udbud.

'Jeg ved, at Amgros er på en rejse, hvor vi alle bliver mere og mere specialiserede. På flere og flere områder. Derfor skal vi i direktionen kunne supplere hinanden ved at kunne noget forskelligt og have hver vores styrke. Her tror jeg bestemt, at jeg med min stærke erfaring inden for indkøb og udbud kan blive en vigtig brik i Amgros’ fortsatte opgave med at sikre forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse – til de bedst mulige priser', siger Nina Uldal.