Har din virksomhed styr på ESPD-dokumentationen

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at Amgros har publiceret en lang række udbud, hvorfor det som leverandør er værd at overveje, om ens ESPD dokumentation uploadet til Mine firmasider og/eller indsendt til Amgros er retvisende. Det er ikke en pligt – men det kan være en fordel – at være på forkant med at sikre sig, at man har den fornødne ESPD-dokumentation, særligt for de leverandører (tilbudsgivere) der jævnligt byder på Amgros’ udbud.

Mine firmasider har I mulighed for at tjekke status for jeres ESPD-dokumentation samt uploade gældende ESPD-dokumentation såsom serviceattester.

Hvis I skal benytte jer af muligheden for at sende personfølsomme oplysninger til postkassen espd@amgros.dk (fx fordi I ikke kan få udstedt en serviceattest, men er nødt til at indsende fx straffeattester), så husk, at I skal kryptere e-mailen, inden I sender den. Den offentlige del af Amgros’ certifikat til postkassen espd@amgros.dk kan downloades fra portalen under fanen Udbud og Bagatelkøb i afsnittet ESPD og ESPD dokumentation.

I kan læse meget mere om ESPD og ESPD-dokumentationen her

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.