Brugeroprettelse udland

For at kunne benytte udbudssystemet skal du oprette dig som bruger. Udfyld blanketten til højre og tryk "send". Vi vil behandle din anmodning, og du vil få tilsendt et link, så du kan gøre din brugeroprettelse færdig. Vi anbefaler, at du opretter dig i god tid før tilbudsfristens udløb.

Du kan alene afgive tilbud på vegne af et firma, hvis felterne med firmaoplysninger er udfyldt. Amgros kan bede om dokumentation for, at brugeren repræsenterer firmaet. I de fleste tilfælde er det tilstrækkelig dokumentation, at brugeren har en e-mailadresse hos firmaet.

Hvis du ikke anfører firmaoplysninger i disse to felter, betyder det, at du som bruger hæfter personligt for afgivne tilbud. Det er således dit personlige ansvar at opfylde kontrakten, hvis du bliver vinder af udbuddet. Amgros anbefaler derfor, at ingen opretter sig som brugere uden at angive firmatilknytning.

Amgros behandler personoplysninger, som beskrevet i tekstafsnittet Om udbudssystemet. Du finder teksten i menupunktet Leverandørens ansvar under menuen Udbud og Bagatelkøb.
 

 Opret bruger

Personoplysninger

Titel:
Fornavn:  
Efternavn:  

Kontakt oplysninger

Adresse:  
Adresse 2:
Postnr:  
By:  
Land:  
Telefon:  
Fax:
E-mail:    
Direkte telefon:  

Firma oplysninger

Firmanavn:  
Evt. registreringsnr. (CVR) el. lign.: