Amgros tester nye udbudsdokumenter

I Udbud, Amgros har vi arbejdet på at kunne give tilbudsgivere et bedre overblik over de kriterier, der indgår i et udbud. Vi har arbejdet med en omstrukturering af udbudsbetingelserne og rammeaftalen til en mere logisk opbygning. Udbudsbetingelsernes og rammeaftalens indhold er uændret. Sideløbende med et udbud vil vi publicere ”Generel information om udbuddet”. Dokumentet indeholder vejledende information, som giver tilbudsgiveren mulighed for at danne sig et overordnet overblik over nogle af vilkårene i det pågældende udbud.

Vi vil gerne optimere vores dokumenter på baggrund af jeres feedback. Derfor gennemfører vi et test-udbud, hvor I kan se og afprøve de nye tiltag og efterfølgende bidrage med jeres gode input i en spørgeskemaundersøgelse. 

Test-udbuddet 2021 – 1.7777777.a publiceres den 1. februar 2021. Varelisten indeholder et udbud af fiktive navne, dispenseringsformer, styrker, enheder og mængde i enheder. Amgros vil ikke udvælge en vinder til dette udbud, men ønsker udelukkende at give jer mulighed for at afprøve de nye tiltag og give en tilbagemelding, før de tages i brug til udbudsrunden 2022. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil afgive uforpligtende tilbud på test-udbuddet. Den eneste forudsætning for at deltage er, at man er oprettet som bruger i Amgros’ udbudssystem.

I vil modtage et link til spørgeskemaundersøgelsen per e-mail. Det tager ca. 5 minutter at besvare undersøgelsen, der er anonym. På baggrund af tilbagemeldingerne vil Amgros tage kontakt til udvalgte tilbudsgivere for yderligere spørgsmål.