Udbudsgruppe

2024 - 1.208.b

 Særlige oplysninger

Særlige oplysninger vedrørende udbud 2024 - 1.208.b

Der er ingen særlige oplysninger vedrørende dette udbud.

 Øvrige dokumenter og information

Øvrige dokumenter og information

Ingen øvrige dokumenter fundet.

 Begivenheder for udbudsgruppen

Begivenheder for udbudsgruppen

DatoBegivenhed
28-11-20232024 - 1.208.b Frist for spørgsmål
08-12-20232024 - 1.208.b Tilbudsfrist kl. 12.00
31-01-20242024 - 1.208.b Vedståelse af tilbud indtil
04-03-20242024 - 1.208.b Frist for optagelse i Lægemiddelstyrelsens medicinpriser.dk

 Spørgsmål og svar

Frist for spørgsmål: 28-11-2023

Pumpar
Spørgsmål: Vill amgros att dokumentation om pumpar ska bifogas? Vilken dokumentation krävs?

Svar: Som det fremgår af Udbudsbetingelsernes punkt 7, er det et krav at der ved afgivelse af tilbud skal uploades et foto af tilbudte pumper til administration af lægemidlet.

Patienter
Spørgsmål: Enligt bilaga 5 i ramavtalen kan sjukhuset välja en annan leverantör än den som rankats som nummer 1 i anbudet om något av de angivna kriterierna är uppfyllt. Står den förskrivande läkaren fritt att välja mellan de olika läkemedel och leverantör som erbjuds, oavsett placering/ranking i anbudet baserat på bedömning av tjänst från leverantör? Detta kan göra det utmanande för nya leverantörer att få tillträde till den danska marknaden.

Svar: Ved anvendelse af Amgros' rammeaftaler skal sygehusene som udgangspunkt vælge det lægemiddel, der er vurderet som det økonomiske mest fordelagtige tilbud. Bilag 5 til Rammeaftalen angiver de forhold, hvor der kan gøres undtagelser. Det er den ordinerende læge, der beslutter hvilken lægemiddelbehandling, der efter patientsikkerhedsmæssige hensyn passer bedst til den enkelte patient.

Patienter
Spørgsmål: Gäller anbudet endast nya patienter eller befintliga patienter också? Kommer befintliga patienters behandling aktivt att bytas till anbudsvinnande läkemedel och leverantör?

Svar: Dette udbud dækker over alle patienter i behandling med det udbudte lægemiddel. Ved anvendelse af Amgros' rammeaftaler skal sygehusene som udgangspunkt vælge det lægemiddel, der er vurderet som det økonomisk mest fordelagtige tilbud. Undtagelser kan ske efter de forhold, der er angivet i Bilag 5 til rammeaftalen.

Infusiospumper
Spørgsmål: Kære Amgros Hvor mange infusionspumper forventes der leveret og af hvilken type?`

Svar: Som beskrevet i Udbudsbetingelserne punkt 3.2, så forventes det, at Leverandøren har markedskendskab til lægemiddelbehandlingen, herunder behovet for pumper fordelt på de ca. 20 patienter.

 Informationer

Her er det muligt at se informationer, herunder udbudsmateriale, om det valgte udbud.

Inden afgivelse af tilbud skal udbudsmateriale og øvrige dokumenter læses. Der kan løbende blive offentliggjort yderligere oplysninger om udbuddet (indtil 6 dage før tilbudsfristens udløb).
Ønsker du at afgive tilbud, skal du logge ind på portalen og vælge den ønskede udbudsgruppe i afsnittet Aktive udbud under menuen Udbud og Bagatelkøb.
Krav vedrørende stregkodemærkning kan ses her.